OPF eier store deler av eiendommen tilknyttet Ullevaal Stadion, deriblant Ullevaal P-hus. Denne uken åpnet Tesla sin ladestasjon nummer 100 i Norge, i Ullevaal P-hus. Stasjonen har 20 superladere. Det tar om lag en halvtime å full-lade en Tesla og ladestasjonen kan også benyttes av andre elbiler.

Richard hadde gleden av å klippe snoren for den nye ladestasjonen i Ullevaal P-hus denne uken

– Vi er svært fornøyde med at Tesla har lagt sin superladestasjon i en av våre store eiendommer, sier Richard Groven. Vi vet det er høy elbil- og Tesla-tetthet i dette området og blant besøkende. Nå slipper de å bruke tid på å tenke neste lading. De rekker en kort handletur, samtidig som bilen blir fulladet, sier han.

De nye superladerne på Amfi Ullevaal

Oslo Pensjonsforsikring (OPF) har en stor eiendomsportefølje, og er i kontinuerlig utvikling for å bringe inn merverdi for leietakere og samarbeidspartnere. Ullevaal P-hus kan bli besøkt av flere enn de som har ærender i området, da ladestasjonen er lett tilgjengelig fra Ring 3.

– Folk lærer raskt hvor nærmeste Teslastasjon er, og disse hurtiglade-stasjonene er spesielt attraktive. Det er en bra kombinasjon med det gode service- og handelstilbudet på Amfi Ullevaal. For oss gir dette en klar merverdi for hele eiendommen, sier Richard Groven.