Partene i Oslo er arbeidstakerorganisasjonene som organiserer medlemmer i Oslo kommune og representantene fra Oslo kommune som forhandler med organisasjonene.

­- Pensjonsordningen til Oslo kommune ble en del av tariffavtalen fra 1. januar 2022. Da synes vi det var viktig at også arbeidstakerorganisasjonene kjenner godt til hva slags ordninger som gjelder for sine medlemmer. Det var veldig fint at vi endelig fikk gjennomført en OPF-dag for PiO, og spesielt hyggelige med de gode tilbakemeldingene vi fikk fra deltakerne om gjennomføringen, sier fagsjef for kunde og marked i bedriftskundeavdelingen i OPF, Erik Birch-Aune.

Lars Haram, administrerende direktør i OPF ga deltakerne et godt bilde av OPF sin virksomhet og utviklingsområder for de neste årene.

Lars Haram, konstituert administrerende direktør i OPF ga deltakerne et utfyllende bilde av OPF sin virksomhet og utviklingsområder for de neste årene.

Fredrik Anspach, fagsjef for pensjon i OPF, sto for hoveddelen av dagen da hanFredrik Anspach, fagsjef i pensjon i OPF, sto for hoveddelen av dagen da han ga deltakerne et overblikk over den offentlige tjenestepensjonsordningen som gjelder for de ansatte i Oslo kommune. ga deltakerne et overblikk over den offentlige tjenestepensjonsordningen som gjelder for de ansatte i Oslo kommune.

Silje Aastorp Tangen, fagsjef for personskade, avsluttet dagen med en innføring i personforsikringene som gjelder for de ansatte i Oslo kommune.

Silje Aastorp Tangen avsluttet dagen med en innføring i personforsikringene som gjelder for de ansatte i Oslo kommune.