Vi i Oslo Pensjonsforsikring har lenge tilbudt boliglån med et av markedets beste betingelser som et gode til ansatte i kommunen. Med lanseringen av det nye låneproduktet Kassa, åpner vi nå opp for at alle kan søke om boliglån med rettferdige og gode betingelser.

I Kassa ønsker vi å gjøre det enkelt å forholde seg til boliglånet ditt, og at du skal være trygg på at du har en av markedets beste renter.

I 2023 åpner vi for fullt

OPF ferdigstiller i disse dager den nye teknisk løsningen for Kassa, og fra mars/april 2023 blir det mulig å søke lån på kassa.no i en effektiv og brukervennlig søknadsprosess. Frem til dette vil det dessverre ikke være mulig å søke lån hos OPF.

Boliglån uten forhandlinger

- Mange lånekunder betaler mer enn de burde, men i Kassa gjør vi ikke forskjell på folk. Hvilken rente vi kan gi deg er basert på hvor mye gjeld du har i forhold til hva boligen din er verdt. Vi plasserer deg i Kassa Small, Medium eller Large, der alle i samme kasse har lik rente, sier Kassasjef, Jeba Sithamparanathan.

Finn din rente på kassa.no

Jo mindre grad av lån, jo lavere rente kan vi gi deg.

Small - 3,8 % (nominell rente)*

Medium - 3,9 % (nominell rente)

Large - 4,4 % (nominell rente)

*Priseksempel Kassa Small: Effektiv rente: 3,87 %, lånebeløp: 2 500 000 kr, nedbetaling over 25 år, rentekostnad: 1 376 417 kr, total kostnad: 3 876 417 kr. Elektronisk tinglysing av pant kommer i tillegg og koster 540 kr (offentlig engangsgebyr til Statens kartverk).

Etter hvert som du betaler ned lånet ditt, eller boligen din stiger i verdi, vil du få en lavere belåningsgrad. Du vil da kunne flytte over til en kasse med bedre rente. Sånn får du best mulig rente uten at du trenger å forhandle om det.

Les mer på Kassa.no