Vi er i full gang med å digitalisere våre tjenester og fremover vil utbetalingsslippene fra oss kun være tilgjengelig på Din side. 

Alt samlet på et sted
Her vil du få alle utbetalingsslippene dine fra oss samlet på et sted. 

Alle utbetalingsslipper tilbake til 1. januar 2016 og fremover er nå tilgjengelige på denne siden.

Utbetalingsdatoen vår er den 15. hver måned
Fra denne datoen vil du finne den aktuelle utbetalingsslippen på Din side.

Logg deg inn på Din side
Du kan logge deg inn med din elektroniske ID for offentlige tjenester (MinID, BankID, Buypass ID, eller Commfides). Velg den løsningen som passer best for deg. 

Ved å logge deg inn via denne lenken kommer du direkte til utbetalingsslippene dine på Din side: 

https://www.opf.no/dinside/pensjon/utbetalinger

Du kan også logge deg inn på Din side fra forsiden av opf.no. Når du har logget deg inn må du klikke deg videre på "Din pensjon" "og Dine utbetalinger". 

Moderne og miljøvennlig 
I tråd med den digitale utviklingen i samfunnet vårt, og Stortingets føring om at digital kommunikasjon skal være hovedregelen når offentlig sektor kommuniserer med innbyggerne, er vi opptatt av å tilby kundene våre et moderne og brukervennlig tilbud i digitale flater. 

Elektroniske løsninger er også grønnere. Ved å kutte ut flest mulig papirutsendelser, sparer vi både miljøet og driftskostnader. En mer effektiv drift fører igjen til lavere pensjonskostnader og forsikringskostnader for kundene våre. Vi har derfor hatt stort fokus på å utvikle gode digitale løsninger til medlemmene våre den siste tiden. 

I 2016 fikk vi blant annet fått helt nye nettsider, flere av søknadene våre har blitt digitale og vi har fått en ny innlogget Din side-løsning. Der kan du nå få full oversikt over pensjonen og opptjeningstiden din hos oss. På Din side kan du også endre skattetrekk, kontonummer og kontaktinformasjon. Fremover skal vi fortsette å videreutvikle våre digitale løsninger. 

Vi håper du blir fornøyd!